"Zorghotel biedt ondersteuning aan de mantelzorger"

U bent mantelzorger voor uw partner, vader, moeder, of andere naaste. U zorgt met liefde en aandacht. Dat kan veel van u vragen. Het kan emotioneel en lichamelijk behoorlijk zwaar zijn. Daarom is het goed dat u als mantelzorger af en toe de zorg kunt overdragen aan Logeerhuis Plezant in Lieshout

Kom kennismaken

foto
wave

Bekijk de video

wave

Ook een mantelzorger heeft recht op vakantie

U kunt gewoon even bijtanken, op vakantie. Of misschien moet u zelf een operatie ondergaan. Logeerhuis Plezant kan uw goede zorg en aandacht tijdelijk overnemen. Zo hebt u de tijd voor uzelf.
Daarna kunt u met nieuwe energie de mantelzorg weer oppakken. Zo blijft de zorg voor uw partner, ouder of vriend haalbaar. Daardoor kan uw naaste langer in de vertrouwde thuissituatie blijven wonen. Door goed voor uzelf te zorgen, kunt u goed voor uw naaste blijven zorgen!

foto
wave

Logeerhuis voor volwassenen in Lieshout

Ons logeerhuis is een gemoedelijke en gastvrije accommodatie in het centrum van het Brabantse Lieshout. Plezant is als een tweede thuis, waarbij elke gast de liefdevolle aandacht krijgt en waar gezelligheid voorop staat. En is er ondersteuning of professionele zorg nodig? Dan staat die altijd klaar. Samen bekijken we vooraf zorgvuldig wat er nodig is en wat er kan. 

Kom kennismaken

foto
wave