27 mei 2019 Plezant zoekt medewerkers!

Plezant zoekt medewerkers!

Als enthousiaste medewerker écht iets betekenen voor mensen met dementie? Kies voor ons!

De Zorgboog zoekt namens Plezant naar enthousiaste medewerkers voor het logeerhuis. We zijn op zoek naar verzorgende IG en gastvrijheidsmedewerkers. Een open en gastvrije houding van jou is hierbij een vereiste. Je bent in staat de gast centraal te stellen en het verblijf in het logeerhuis tot een ultieme beleving weten te maken. Je hebt vanzelfsprekend kennis van- en affiniteit met mensen met dementie. Je bent representatief, sociaal vaardig en creatief in het omgaan met het onverwachte.

 Als verzorgende wordt je ingezet in het logeerhuis en in de wijkzorg, waarbij de nodige flexibiliteit van je word verwacht. Als gastvrijheidsmedewerker vorm je de spil in de dagelijkse dienstverlening aan onze gasten.

Wil jij écht iets kunnen betekenen voor mensen met dementie en iedere dag naar huis gaan met het gevoel een waardevolle bijdrage te hebben geleverd voor mensen met dementie én hun mantelzorgers? Kies dan voor ons. Je bent van harte welkom!  Een contract van een bepaald aantal uur is mogelijk, evenals weekend en vakantie ondersteuning. Kijk voor meer informatie over de vacatures op www.werkenbijdezorgboog.nl of neem contact met ons op.

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht