18 februari 2022 Logeerhuis Plezant doet mee aan NLdoet

Logeerhuis Plezant doet mee aan NLdoet

Kom jij ons zaterdag 12 maart helpen om onze binnentuin weer voorjaarsklaar te maken?

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart a.s. organiseert het Oranje Fonds voor de achttiende keer de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. NLdoet zet vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert zoveel mogelijk mensen en maatschappelijke organisaties om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo het verschil te maken. 
Logeerhuis Plezant in Lieshout doet hieraan mee en zoekt nog vrijwilligers om op zaterdag 12 maart van 10.00 tot 15.30 uur mee te helpen met het voorjaarsklaar maken van de binnentuin.

Léonne Hezemans, coördinator Logeerhuis Plezant: "Onze gezellige binnentuin is hard toe aan een opfleurbeurt, zodat onze gasten er weer volop van kunnen gaan genieten in de lente en zomer. Denk bijvoorbeeld aan terrastegels schoonmaken, onkruid tussen de tegels verwijderen, tuinmeubels schoonmaken, de tuin onkruidvrij maken, ramen wassen en de bloempotten weer met bloemen vullen. Alle hulp is welkom! NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom."

Mensen die op 12 maart bij ons in actie willen komen, kunnen zich aanmelden via de website www.nldoet.nl

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar logeerhuisplezant@zorgboog.nl of bellen naar
0900 - 899 8636 (cliëntcontactcentrum de Zorgboog) en vragen naar Simone van Erp of Dianne Smits, welzijnsondersteuners Logeerhuis Plezant of Léonne Hezemans, coördinator Logeerhuis Plezant.
 

 

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht