17 oktober 2019 Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Gasten weten ons logeerhuis goed te vinden. Kun en wil jij hen wat extra aandacht schenken? 

Wegens het grote succes van ons logeerhuis voor mensen met dementie zijn wij op zoek naar enthousiaste, lieve en ondernemende vrijwilligers die er plezier in hebben om de individuele gast wat extra aandacht te schenken met bijvoorbeeld een praatje, een wandeling, een fietstochtje met de duofiets of een andere activiteit.  

Wij kunnen met name ondersteuning gebruiken tussen 10.00 en 12.00 uur en van 14.00 en 17.00 uur. Een bredere inzetbaarheid is natuurlijk altijd welkom! Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe vaak je onze gasten komt ondersteunen. De Zorgboog biedt je de mogelijkheid om o.a. een cursus omgaan met dementie te volgen en zorgt voor de ondersteuning waar jij dat nodig hebt.

Ben jij de vrijwilliger die samen met onze medewerkers van het logeerhuis het verblijf in het logeerhuis tot een ultieme beleving wil maken, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor extra informatie of je direct aan te melden via info.vrijwilligers@zorgboog.nl of bij de logeerhuiscoƶrdinator via  leonne.hezemans@zorgboog.nl.

Mocht  je definitief gaan starten dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen, de kosten hiervan zullen vergoed worden door de Zorgboog, zo ook de reiskosten. 

 

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht