Ons­ logeerhuis

Plezant logeerhuis is gericht op het ondersteunen en ontlasten van mantelzorgers. Onze medewerkers en vrijwilligers nemen de mantelzorg tijdelijk van u over. En de thuiszorgmedewerkers van de Zorgboog leveren dezelfde professionele zorg en ondersteuning als thuis.

Van alle gemakken voorzien

Plezant is gehuisvest in een vleugel van woonzorglocatie Franciscushof in het centrum van het Brabantse Lieshout. Een prettige accommodatie met een fijne tuin en sfeervolle kamers waar zeven gasten kunnen logeren. Uw logeerkamer is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen badkamer. U kunt ook gebruikmaken van onze gezellige woonkamer of rustgevende loungekamer. 

 

Familiehotel

U kunt Plezant vergelijken met een familiehotel: een gastvrije plek waar u uzelf kunt zijn. Waar gezelligheid en huiselijkheid wordt gecombineerd met goede zorg. In Plezant kunt u meedoen aan verschillende activiteiten. Of misschien pakt u liever een boek of kijkt u graag naar de televisie. Het gaat erom dat u het bij ons naar uw zin heeft. En heeft u hulp en ondersteuning nodig, dan staat ons team voor u klaar. 

Bij ons logeren?

Plezant logeerhuis is een regionale voorziening, bedoeld voor inwoners uit de Peelregio, Geldrop-Mierlo en Nuenen. Voor een verblijf in ons logeerhuis heeft u in principe geen indicatie nodig. U betaalt een vergoeding voor de maaltijden en voor eventuele uitstapjes. Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden, woonplaats en indicaties die u wellicht al heeft, kan dit anders zijn geregeld. Heeft u interesse, dan plannen wij een kennismakingsgesprek in. Uiteraard is het ook mogelijk een kijkje te nemen in ons logeerhuis. Op deze manier kunnen we uw verblijf in Plezant samen goed voorbereiden.

Neem contact op