Ons logeerhuis

Plezant logeerhuis is gericht op het ondersteunen en ontlasten van mantelzorgers. Onze medewerkers en vrijwilligers nemen de mantelzorg tijdelijk van u over. Uw partner, ouder of vriend ontvangt professionele zorg, liefdevolle aandacht en gezelligheid, net als thuis.

https://youtu.be/eTOAGNnADG4

Van alle gemakken voorzien

Plezant is gehuisvest in een vleugel van woonzorglocatie Franciscushof in het centrum van het Brabantse Lieshout. Plezant heeft luxe kamers voor in totaal zeven gasten. Elke logeerkamer is ingericht en aangepast om de nodige zorg te kunnen verlenen. Bij elke logeerkamer hoort een ruime aangepaste badkamer.

De gezamenlijke woonkamer is een fijne plek om met elkaar een kaartje te leggen of een ander speleltje te doen, het krantje te lezen, om te helpen met de bereiding van de maaltijd of om lekker tv te kijken. Er is zelfs een biljarttafel! U kunt ook gebruikmaken van de knusse rustgevende loungekamer, of heerlijk vertoeven in de mooie tuin.

 

Familiehotel

U kunt Plezant vergelijken met een familiehotel: een gastvrije plek waar u uzelf kunt zijn. Waar gezelligheid en huiselijkheid wordt gecombineerd met goede zorg. In Plezant kunt u meedoen aan verschillende activiteiten. Of misschien pakt u liever een boek of kijkt u graag naar de televisie. Het gaat erom dat u het bij ons naar uw zin heeft. En heeft u hulp en ondersteuning nodig, dan is er altijd hulp in de buurt. 

Bij ons logeren?

Plezant logeerhuis is een regionale voorziening, bedoeld voor inwoners uit de Peelregio, Geldrop-Mierlo en Nuenen. Voor een verblijf in ons logeerhuis heeft u in principe geen indicatie nodig. U betaalt een vergoeding voor de maaltijden en voor eventuele uitstapjes. Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden, woonplaats en indicaties die u wellicht al heeft, kan dit anders zijn geregeld. Heeft u interesse, dan plannen wij een kennismakingsgesprek in. Uiteraard is het ook mogelijk een kijkje te nemen in ons logeerhuis. Op deze manier kunnen we uw verblijf in Plezant samen goed voorbereiden.

Neem contact op